Camerunul a început meciul cu portarul Devis Epassy titular, în locul lui Andre Onana care nu figurează nici pe banca de rezerve. O sursă din cadrul federației de fotbal a explicat pentru AFP că antrenorul a luat această decizie din motive disciplinare. Nu este clar dacă selecționata se va baza pe Onana contra Braziliei.

Începutul de meci i-a aparținut atacantului sârb Aleksandar Mitrovic, care a avut două ocazii importante, ambele din careul advers: în minutul 11 a trimis în bară, iar în minutul 17 a șutat puternic pe lângă poartă. Camerun a deschis scorul în minutul 29, după un corner. 

Sârbii au forțat și au dat două goluri în minutele de prelungiri. Primul a fost înscris de Pavlovic, după o lovitură liberă, iar al doilea de Milinkovic-Savic, care a trimis plasat, din afara careului.

Mitrovic a marcat și el până la urmă, în minutul 53, după un schimb frumos de pase în careul advers. 3-1 pentru Serbia. Camerunezii au răspuns prin mai multe contraatacuri, iar în minutul 64 Aboubakar a scăpat singur cu portarul, l-a lobat și a redus din diferență. Golul fusese inițial anulat pentru ofsaid, dar a fost validat după intervenția VAR. Africanii au egalat două minute mai târziu. După o fază asemănătoare, Aboubakar i-a pasat lui Choupo-Moting pe lângă portar.

La 3-3, ambele echipe au făcut mai multe schimbări în încercarea de a se distanța pe tabelă, însă fără rezultat. 

În celălalt meci al grupei, Brazilia și Elveția joacă de la ora 18.

Sursa foto: Captură/LiveScore, Facebook Fifa World Cup

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday