Canada a deschis scorul neașteptat, încă din minutul doi, prin Alphonso Davies, care preia cu capul o pasă de la Tajon Buchanan. Croații nu par descurajați și ripostează rapid, încercând să-i surprindă pe canadieni pe contraatac, iar în minutul 36 Perisic reușește să-l deschidă pe Kramaric care șutează și egalează – 1 la 1.

Croația are momentul și, înainte de pauză, Livaja reușește să înscrie pentru 2 la 1.

În repriza a doua, meciul rămâne echilibrat, ambele echipe atacă și se apără, ocaziile se succed de la o poartă la alta, dar croații sunt mai eficienți, reușesc să contraatace mai rapid și au mai multe șuturi pe poartă. În minutul 70, Kramaric repetă isprava din prima repriză, mărind la 3-1 avantajul și tot după o pasă de la Perisic.

Înainte de fluierul final, Orsic ridică scorul la 4-1, iar Croația trece pe primul loc în Grupa F, la egalitate cu Maroc, dar cu un golaveraj mai bun. Belgia pică pe locul trei după înfrângerea în fața Marocului și este obligată să învingă Croația în ultimul meci din grupe pentru a putea trece în optimi. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday