Cupa Mondiala. Anglia a remizat cu SUA, scor 0-0. Britanicii sunt lideri în grupa B, cu 4 puncte.

Meciul a început la ora 21. În prima repriză, formația britanică a avut o posesie mai bună a balonului, de aproximativ 60%, deși SUA au avut mai multe șuturi (8), comparativ cu Anglia (5), și o lovitură pe spațiul porții.

În a doua repriză, jucătorii englezi și-au menținut posesia asupra balonului și au avut două șuturi pe spațiul porții fără a reuși să înscrie.

În această seară, Anglia a plecat din poziția de favorită pentru a obține victoria în Grupa B (care include, SUA, Țara Galilor și Iranul) și pentru a avansa în runda eliminatorie a turneului.

SUA participă pentru prima oară în ultimii opt ani la Cupa Mondială, după ce au ratat calificarea la turneul din 2018. Meciul de azi a fost cel mai important test pentru americanii echipei masculine de fotbal, supranumiți “Generația de aur” sub Berhalter, implicit un joc definitoriu pentru o echipă care luptat pe tot parcursul tururilor de calificare.

Deși au disputat 16 turnee mondiale, englezii au câștigat turneul doar o singură dată, în 1966, și au terminat pe locul patru în 2018. În calificări, au câștigat opt ​​din cele 10 meciuri, cu 39 de goluri marcate și doar trei încasate.

Anterior, SUA și Anglia au fost rivale în 11 meciuri: opt au fost câștigate de englezi, două de americani, și unul a fost remiză.

Anglia a învins Iranul cu 6-2 la începutul acestei săptămâni, în timp ce SUA au egalat cu 1-1 împotriva Țării Galilor în deschiderea campionatului.

Folosim cookies