Meciul a început la ora 21. În prima repriză, formația britanică a avut o posesie mai bună a balonului, de aproximativ 60%, deși SUA au avut mai multe șuturi (8), comparativ cu Anglia (5), și o lovitură pe spațiul porții.

În a doua repriză, jucătorii englezi și-au menținut posesia asupra balonului și au avut două șuturi pe spațiul porții fără a reuși să înscrie.

În această seară, Anglia a plecat din poziția de favorită pentru a obține victoria în Grupa B (care include, SUA, Țara Galilor și Iranul) și pentru a avansa în runda eliminatorie a turneului.

SUA participă pentru prima oară în ultimii opt ani la Cupa Mondială, după ce au ratat calificarea la turneul din 2018. Meciul de azi a fost cel mai important test pentru americanii echipei masculine de fotbal, supranumiți “Generația de aur” sub Berhalter, implicit un joc definitoriu pentru o echipă care luptat pe tot parcursul tururilor de calificare.

Deși au disputat 16 turnee mondiale, englezii au câștigat turneul doar o singură dată, în 1966, și au terminat pe locul patru în 2018. În calificări, au câștigat opt ​​din cele 10 meciuri, cu 39 de goluri marcate și doar trei încasate.

Anterior, SUA și Anglia au fost rivale în 11 meciuri: opt au fost câștigate de englezi, două de americani, și unul a fost remiză.

Anglia a învins Iranul cu 6-2 la începutul acestei săptămâni, în timp ce SUA au egalat cu 1-1 împotriva Țării Galilor în deschiderea campionatului.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday