UPDATE: Focul a fost localizat la ora locală 18:20 (ora 17:20 a României). Serviciul de intervenție nu a anunțat victime, însă nu a explicat clar că a reușit să salveze cele două persoane rămase blocate în clădire. În total, au intervenit 121 de salvatori.

Știrea inițială: Agențiile ruse de presă anunță că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu violent la un depozit din apropierea Pieței Komsomolskaya, unde există trei stații de tren și una de metrou. Șapte persoane au fost evacuate, iar două sunt încă blocate în clădire. 

Potrivit serviciilor de urgență, primul apel a venit la ora locală 14:57 (13:57 ora României), când a fost anunțat că un depozit din cărămidă, cu două etaje, a luat foc. La intervenție au fost dislocate trei elicoptere și un tren de stingere, precum și 80 de salvatori. Căile Ferate Ruse au transmis că circulația trenurilor nu este afectată, iar pasagerii sunt în siguranță.

Amintim că sâmbătă a avut loc o explozie, urmată de un incendiu puternic la o conductă de gaze, într-un oraș din apropierea Sankt Petersburg. Nu au fost anunțate victime sau alte pagube materiale, iar cauza oficială comunicată de autoritățile ruse a fost o defecțiune a instalației.

Sursă alternativă: TASS

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday