Nu aș vrea să mă pronunț dacă [polițiștii] au acționat sau nu corect. După ce tânărul în cauză a demarat în trombă, a lovit două mașini, a plecat de la fața locului, a fost dat în atenție pentru toți polițiștii de pe raza Capitalei, iar vehiculul a fost identificat la foarte scurt timp în zona Timpuri Noi. Procedurile sunt cunoscute. Polițistul trebuie să solicite sprijin, se poziționează astfel încât să nu fie lovit. Să spunem că au fost mici … poate nu s-au îndeplinit toate aspectele procedurii. Poate nu i-a fost foarte clar nici polițistului ce trebuie să facă. Dar mie mi s-a părut că polițistul rutier a fost foarte ferm. Poate ar fi trebuit să solicite sprijin mai repede”, a explicat comisarul șef Ionel Bratu, șeful Serviciului de Accidente Rutiere din cadrul Poliției București.

Potrivit oficialului, șoferul fusese observat în trafic “încălcând mai multe norme rutiere”. Bărbatul a fost reținut în această dimineață, în jurul orei 7, și a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. A fost condus ulterior la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de mostre biologice, a mai precizat comisarul.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday