Episodul 10 al serialului ”House of the Dragon” a fost urmărit în SUA de 9,3 milioane de persoane. A fost cea mai mare audiență înregistrată de ultimul episod dintr-o serie HBO, de la ”Game of Thrones” încoace.

”House of the Dragon” este un prequel al seriei originale, iar acțiunea se petrece cu 200 de ani înaintea și se concentrează pe familia Targaryen. Producătorii au confirmat că vor realiza și sezonul doi.

În ceea ce privește audiența pentru fiecare episod, HBO estimează că acestea au fost vizionate în medie de 29 de milioane de telespectatori. Drept comparație, fiecare episod din sezonul șapte din Game of Thrones a fost vizionat în medie de 32,7 milioane de persoane, iar episoadele din sezonul opt (ultimul) de 46 de milioane de telespectatori.

CNN menționează că acest episod final atras o audiență considerabilă, deși s-a difuzat la aceeași oră cu un important meci de fotbal și unul de baseball.

Sursa: CNN

Sursa foto: Twitter Game of Thrones

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday