Podiumul a fost completat de către Sadio Mane și Kevin De Bruyne. Cel mai bun jucător sub 21 de ani a fost Gavi (Barcelona), cel mai bun portar Thibaut Courtois (Real Madrid), iar Alexia Putellas (Barcelona) a fost desemnată cea mai bună fotbalistă, pentru al doilea an consecutiv. Clubul anului a fost votat Manchester City. Robert Lewandowski a câștigat premiul pentru cel mai bun atacant al anului.

Revista France Football a organizat ceremonia de acordare a acestor premii mai devreme decât obișnuia, întrucât în ultimele două luni ale acestui an se va desfășura Campionatul Mondial din Qatar. 

Anul trecut, revista l-a premiat pe Lionel Messi pentru a șaptea oară (un record) și pe Alexia Putellas (FC Barcelona) la categoria cea mai bună fotbalistă. În 2020, trofeul nu a mai fost decernat întrucât, din cauza pandemiei, unele competiții au fost suspendate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday