Ca urmare a avariei produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către un terț ce efectua o lucrare de intervenție în rețeaua de canalizare din Strada Mihai Eminescu, din localitatea Tunari, județul Ilfov, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 13 octombrie 2022, începând cu ora 15:20”, precizează compania într-un comunicat.

În urma acestei opriri sunt afectați 1115 de clienți casnici și non-casnici din localitățile Tunari și Dimieni aflați pe străzile: Balta Pasărea, Calimachi, Caragiale I.L., Ion Creanga, Mihai Eminescu, Geneva, Ioan Slavici, Ion Creangă, Vasile Lupu, Madrid, Murgului, Nichita Stănescu, Orientului, Camil Petrescu, Roma, Stejari, Tudor Arghezi, Tunari, Viena, Washington, 22 Decembrie, Aviației, Florilor, Fundătura Pietrosu, Islazului, Ocolului, Pietrosu, Reconstrucției, Straja, Tunari – Balotești și Vulcana.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, până în orele 21:30.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday