Noua gamă de smartphone-uri are un design simplificat, cu spatele din aluminiu 100% reciclat. Pixel 7 are un ecran cu diagonala de 6,3 inch, RAM de 8 GB, o capacitate de stocare de 128 sau 256 GB și are un preț la precomandă de 600 de dolari. În schimb, modelul Pro este echipat cu ecran de 6,7 inch, 12 GB RAM, stocare de 128, 256 sau 512 GB și un preț de 900 de dolari.

Telefoanele Pixel 7 și Pixel 7 Pro sunt dotate cu procesorul Google Tensor G2, despre care compania spune că este singurul de pe piață care poate integra inteligența artificială (AI) și învățarea automată (machine learning) direct pe un smartphone. Modulul de camere permite filmări la calitate cinematografică, precum și funcția Unblur Photo care se folosește de învățarea automată pentru a corecta imaginile neclare. 

Pixel Watch, în schimb, are ecranul din sticlă rezistentă la zgârieturi și finisaje din oțel inoxidabil. Dispozitivul are o rezistență la apă de până la 5 ATM (50 de metri), iar clienții pot alege materialul din care este făcută cureaua acestuia, de la metal sau piele și până la țesături și fibre elastice. Sistemul de operare este Wear OS 3.5 dezvoltat tot de către Google, iar prețul la precomandă este de 350 de dolari.

Surse alternative: Blog Google, The Verge

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday