Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind declarațiile adjunctului inspectorului-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, (…) conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Română.

Ancheta polițiștilor pleacă de la o înregistrare audio publicată pe site-ul Europol în care adjunctul-șef al IPJ Caraș-Severin și-ar fi amenințat subordonații pentru că au amendat în mod repetat, în urma unor nereguli descoperite, firme care transportă, printre altele, și lemne.

În înregistrarea în cauză, acesta amenință că îi va reloca pe subalternii săi: “Începând cu data de 17, te mut la Reșița. Două luni fără acord și mă urc pe tine. Vă mut pe toți de acolo. Şi mă ţin de voi o lună de zile și vă fac ce trebuie, după statutul polițistului. Să vedeţi că nu sunteţi artiști, nu sunteți șmecheri. Crezi că dacă ai 100 de constatări ești șmecher? (…)”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday