Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș, a declarat, citată de Agerpres: “La sosirea echipajelor de pompieri, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că există degajări masive de fum la nivelul etajelor I şi II, au fost evacuaţi 42 de copii şi 41 de părinţi. De la sosirea forţelor şi mijloacelor la locul intervenţiei, incendiul nu s-a propagat”.

Astfel, deși prin apelul la 112 a fost anunțată producerea unui incendiu, salvatorii au stabilit că de fapt este vorba despre degajări puternice de fum la nivelul primelor două etaje. Din primele informații, a avut loc un scurtcircuit la o stație de tratare a aerului.

A fost activat planul roșu de intervenție, iar 83 de persoane au fost evacuate în siguranță. Nu s-au înregistrat victime. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, două ambulanțe, două autospeciale de transport victime multiple.

Sursa foto: ISU Timiș

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday