Compania susține că Manifesto, un off-road complet electric, este în schimb menit să evidențieze direcția Renault Group spre accesibilitate și durabilitate. Va reprezenta o bază pentru viitoarele modele Dacia, iar compania vrea ca Manifesto “să reflecte dorința ca clienții Renault Group să aibă un stil sustenabil, bazat pe ieșiri din natură”.

“Conceptul Manifesto joacă rolul unui laborator pentru explorarea și testarea unor noi idei. Versiunea pe care o vedeți azi va continua să evolueze pe măsură ce continuăm să explorăm noi idei”, transmit reprezentanții Dacia.

Buggy-ul are tracțiune integrală și nu are uși și ferestre. Anvelopele sunt supradimensionate, rezistente la perforare, “fără aer”. Husele se transformă în saci de dormit, iar mașina are o baterie detașabilă ce oferă energie printr-o priză de uz casnic. Farul din fața mașinii poate fi detașat și el pentru a fi folosit ca o lanternă în timpul ieșirilor în natură. Întreaga mașină este complet impermeabilă și poate fi spălată cu furtunul cu apă inclusiv la interior. 

Interiorul se remarcă prin utilizarea unor elemente naturale, precum lemnul de plută, folosit la planșa de bord. Manifesto nu dispune de ornamente cromate. Permite integrarea unui smartphone în planșa de bord.

Sursa: Dacia 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday