Ursula von der Leyen a anunțat într-o postare pe Twitter că a ajuns la Kiev. Este a treia vizită pe care președintele Comisiei Europene o face în Ucraina de la începutul războiului. Doamna von der Leyen a scris pe Twitter că “s-au schimbat multe lucruri în Ucraina de la ultima sa vizită” și a făcut referire la statutul de candidat la Uniunea Europeană pe care aceasta l-a obținut. De asemenea, a anunțat că va discuta cu Volodimir Zelenski și Denis Șmihal despre strategiile privind pregătirea pentru aderare.

Ursula von der Leyen a vorbit ieri despre cât de important este ca UE să se implice în continuare în susținerea Ucrainei, iar noua sa vizită va sublinia opoziția europeană față de acțiunile Rusiei, mai ales în contextul contraofensivei ucrainene. De asemenea, a anunțat că la nivelul Uniunii vor fi propuse noi măsuri pentru susținerea Ucrainei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday