Premierul Ciucă a convocat în această seara celula de criză la nivelul guvernului pentru a urgenta rezolvarea situației românilor afectați de suspendarea zborurilor companiei Blue Air. (…) Românii își pot anunța prezența și pot solicita sprijin la secțiile consulare de la ambasadele noastre din țările respective. În această seară a fost activat un număr unic al call-center-ului gestionat de MAE, este numărul de telefon la care cetățenii români aflați pe aeroporturi din afara țării pot solicita asistență consulară și de asemenea să solicite sprijin pentru a ajunge acasă. Numărul este: 0040751084537.

 După ce vor fi centralizate datele cetățenilor români care se află fiind afectați de suspendare zborurilor Blue Air, aeronavele Tarom vor fi pregătite să efectueze zborurile necesare pentru ca românii de peste graniță să ajungă acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Reamintim, Blue Air a anunțat că suspendă până luni toate zborurile cu decolare din România. Ministrul Mediului a cerut companiei să reia imediat zborurile, precizând că o astfel de decizie nu este justificată.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday