Fotbalistul a depus plângeri la autoritățile din Franța și din Italia cu privire la mesajele amenințătoare pe care le-a primit, iar poliția a deschis o anchetă. 

De asemenea, Mathias Pogba, fratele lui Paul Pogba, a postat un videoclip pe mai multe rețele de socializare în care preciza că intenționează să dezvăluie informații secrete cu privire la activitatea fotbalistului, însă fără a oferi mai multe detalii în acest sens. În același videoclip, Mathias Pogba a mai promis să dezvăluie “informații foarte importante” și despre Kylian Mbappe, starul lui PSG, precum și mai multe “probleme de integritate” în raport cu activitatea lui Rafaela Pimenta, agentul lui Paul Pogba. 

Declarațiile recente ale lui Mathias Pogba pe rețelele de socializare nu sunt, din păcate, o surpriză. Aceste mesaje vin pe fondul unor amenințări cu moartea pe care Paul Pogba le-a primit din partea unei grupări implicate în activități de crimă organizată. Autoritățile competente din Italia și Franța au fost informate în urmă cu o lună și nu vor exista alte comentarii în legătură cu ancheta în curs, au transmis avocații și agentul fotbalistului. 

Paul Pogba a fost transferat în această vară la Juventus, după unul dintre cele mai slabe sezoane ale francezului la Manchester United. Fotbalistul este în prezent accidentat, dar presa de specialitate scrie că va reveni curând în primul 11 al echipei italiene și al echipei naționale, care se pregătește pentru Cupa Mondială din Qatar din această iarnă.

Surse: Sky News, BBC

Sursa Foto: Vladyslav Moskovenko / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday