Potrivit imaginilor care circulă pe rețelele de socializare și preluate ulterior de presa internațională, un incendiu puternic a izbucnit în portul Eisk, în apropiere de granița dintre Rusia și Ucraina.

Videoclipurile și imaginile geolocalizate de CNN arată un val gros de fum întunecat plutind deasupra orașului, iar unele imagini au surprins o explozie substanțială.

Tass, agenția de știri de stat a Rusiei, relatează că un incendiu a izbucnit într-un hangar de 550 de metri pătrați. Serviciile de urgență acționează la fața locului și nu există victime, mai transmite Tass, citând Ministerul Situațiilor de Urgență din regiunea Krasnodar. Autoritățile locale și regionale nu au transmis alte informații.

Pe rețelele de socializare se propagă informații contradictorii în legătură cu natura hangarului, despre care unii afirmă că ar fi un depozit de combustibil, iar alții spun că este un depozit de electrocasnice.

Eisk este situat peste Marea Azov de orașul Mariupol ocupat de ruși, care a fost distrus aproape complet în invazie, și este un oraș de tranzit al trupelor ruse.

Sursă: CNN.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday