Un judecător a decis că actorul Kevin Spacey trebuie să plătească companiei care a produs serialul despăgubiri în valoare de 29,5 milioane de dolari, la care se adaugă taxe de 1,5 milioane de dolari. Spacey a jucat în cinci sezoane ale serialului House of Cards, însă în 2017 au apărut acuzații la adresa sa de hărțuire sexuală și agresare a tinerilor bărbați.

În urma acestor informații, producătorul serialului a decis să îl concedieze și să îl dea în judecată pe Spacey. Compania chiar a început o investigație proprie, în urma căreia a descoperit că cinci membri ai echipei “House of Cards” au fost victime ale hărțuirii lui Spacey. Prin urmare, în ultimul sezon al serialului, Spacey nu a mai apărut, iar acesta a fost scurtat la opt episoade, în loc de 13 cum se stabilise inițial.

Spacey a contestat decizia, susținând că acesta se bazează pe acuzații care nu au nicio legătură cu munca sa pentru compania care a produs serialul, dar judecătorul a respins argumentul lui Spacey și a păstrat decizia curții inferioare.

Sursa: Bloomberg

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday