• Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 7,6% în trimestrul II 2022 faţă de trimestrul II 2021.
  • În același trimestru al anului 2022, înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 11,9% comparativ cu trimestrul II din anul 2021.
  • În trimestrul II 2022, ponderea înmatriculărilor noi de autoturisme second hand importate în total înmatriculări noi de autotur.

În trimestrul II 2022 comparativ cu trimestrul II al anului 2021, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat creṣteri la categoria autobuze și microbuze cu 15,3% ṣi la categoria mopede ṣi motociclete cu 9,9% ṣi scădere la categoria autoturisme cu 8,3%. În ceea ce privește înmatriculările noi de vehicule rutiere noi pentru transportul pasagerilor au fost înregistrate creṣteri la categoria mopede ṣi motociclete cu 16,2% ṣi la categoria autoturisme cu 10,4% ṣi scădere la categoria autobuze ṣi microbuze cu 23,0%”, mai informează Institutul de Statistică.

Ivr Tr2 22r

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday