Turneul WTA 125 de la București va avea un tablou principal de simplu cu 32 de jucătoare și un tablou de dublu cu 8 echipe și va oferi premii totale în valoare de 115 mii de dolari și 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană. Meciurile de calificări pentru tabloul de simplu se vor desfășura pe 10 și 11 septembrie (sâmbătă și duminică), iar meciurile de pe tabloul principal vor începe de luni, 12 septembrie. Finala va fi disputată pe 18 septembrie.

Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis […]. Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a declarat omul de afaceri Ion Țiriac.

Biletele vor fi puse în vânzare de către Federaţia Română de Tenis la sfârşitul lunii august.

Sursa: Comunicatul Federației Române de Tenis

Sursa Foto: Mikael Damkier / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday