Google Maps permite acum utilizatorilor să observe de sus, la o panoramă de 360 de grade, aproape 100 de obiective turistice din marile orașe ale lumii, cum ar fi Tokyo Tower (Japonia), Statuia Libertății și Empire State Building (ambele în New York). Compania a folosit tehnologia “vizualizării prin imersiune” pentru a îmbunătății calitatea imaginilor și a le face dinamice.

A fost îmbunătățit și sistemul de indicații de direcție pentru bicicliști. Aplicația ia acum în considerare altitudinea, traficul auto sau scările atunci când calculează rutele pentru transportul cu bicicleta. Totodată, indică și tipul drumului pe care urmează să se circule, principal sau local. 

Ultima modificare adusă de Google aplicației sale se aplică setărilor de notificare pentru prieteni și familie. Prin partajarea locației curente, prietenii sau familia vor putea vedea când utilizatorul a ajuns sau a părăsit o locație.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday