Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au transmis că, în această dimineață, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism, după ce acesta a ieșit în afara carosabilului și a avariat instalațiile de alimentare cu gaz și electricitate ale unui imobil situat pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra instalației deteriorate de gaz, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență șoferului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta politraumatisme, era conștient, însă necooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Cluj care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stins incendii și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate. Echipe ale distribuitorilor de utilități au fost solicitate la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate“, a mai transmis ISU Cluj.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday