Potrivit DownDetector.com, serviciile Twitter au încetat să mai funcționeze în Marea Britanie în jurul orei locale 12:55 (14:55 ora României), iar site-ul nu a putut fi accesat timp de 45 de minute. Și în România, utilizatorii au început să raporteze probleme cu puțin timp înaintea orei 15, potrivit platformei DownDetector. Până la 15:25, s-a înregistrat un maxim de 588 de raportări. Și utilizatori din alte țări europene, SUA, Mexic sau Brazilia s-au plâns că platforma nu funcționează.

The Guardian transmite că este cea mai îndelungată perioadă de timp din ultimii șase ani în care rețeaua de socializare nu poate fi accesată. În 2016, serviciile Twitter nu au funcționat pentru două ore și jumătate. 

Pentru moment, nu este clar motivul care a cauzat întreruperea. Conform Reuters, utilizatorii au reclamat probleme la încărcarea postărilor. Compania nu a oferit deocamdată o explicație.

Anul trecut, platformele online ale New York Times, The Guardian, Financial Times, Le Monde, Spotify, Amazon, CNN și alte site-uri oficiale precum cel al guvernului Marii Britanii nu au funcționat timp de aproximativ o oră.

Surse: Reuters, The Guardian

Sursa Foto: GilbertC / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday