Update: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a precizat că, în urma accidentului rutier, 11 persoane au fost rănite, iar după evaluarea medicală efectuată la fața locului, acestea au fost transportate la 3 unități spitalicești din București.

  • 5 au fost preluate de ambulante SAJ;
  • 4 de către ambulanțe SMURD;
  • 1 persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă ( UTIM)
  • 1 persoana preluată de elicopterul SMURD.

Știrea inițială:

Autoritățile au precizat că, din primele informații, sunt implicate într-un accident un microbuz și un autoturism, în comuna Butimanu. Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița. Misiunea este în dinamică.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 12 persoane rănite, conștiente dintre care una rămasă blocată în microbuz. Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București – Ilfov. De la SAJ Dâmbovița au fost alocate 5 ambulanțe“, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday