Ministerul Educației anunță că 2.169 de unități de învățământ funcționează în Scenariul roșu cu cursuri exclusiv online, 10.480 de unități de învățământ funcționează în Scenariul verde cu participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, iar 5.007  unități de învățământ funcționează în Scenariul hibrid cu participarea zilnică (față în față) a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, respectiv revenirea parțială (prin rotație) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu.

Ministerul face mențiunea că dintre cele 2.169 de unități aflate în Scenariul roșu, 317 de unități de învățământ sunt în această situație din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate, iar 1.852 unități de învățământ figurează în acest scenariu ca urmare a ratei de incidență a cazurilor din localitatea în care funcționează ori a infrastructurii școlare/școli în care se execută diverse lucrări de reabilitare.

Luni, Ministerul Educației raporta 1.259 de unități de învățământ în Scenariul roșu.

Sursa: Ministerul Educației

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday