UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată total pe DN 79, în zona localității Gepiu, județul Bihor, unde s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme și o dubă, care au luat foc. În urma accidentului au rezultat în final 4 victime, care au fost transportate la spital, conștiente și cooperante. Valorile de trafic au crescut semnificativ ca urmare a opririi circulației, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Știrea inițială: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 79, în zona localității Gepiu, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme și o dubă, care au luat foc în urma impactului. Toți pasagerii din acestea au reușit să iasă, în prezent fiind 2 persoane care acuză dureri ușoare, urmând a li se acorda îngrijirile medicale la fața locului. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.

Circulația rutieră este blocată total, iar valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers. Există însă rută ocolitoare pe DJ 797, prin localitățile Inand, Cefa, Livada de Bihor.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday