Reprezentanții companiei de transport în comun au anunțat că vor exista probleme pe toate liniile de suprafață până marți dimineața, iar doar câteva stații de metrou vor funcționa. Companiile aeriene au anulat mai multe zboruri către și dinspre Londra, din cauza deficitului de personal și a incapacității de a face față creșterii numărului de călători. EasyJet, British Airways, Tui Airways și Wizz Air se numără printre companiile care și-au suspendat o parte din zboruri. 

Autoritățile se așteaptă ca, din cauza transportului în comun, să fie perturbate și activitățile școlilor și universităților, care se află în mijlocul sesiunii de examene.

Uniunea Națională a Lucrătorilor Feroviari, sindicatul britanic din domeniul transporturilor, a organizat greva ca protest la planul guvernului de a concedia 600 de angajați. La grevă participă doar angajații metroului londonez.

Sursa: The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday