Serviciul Procuraturii Coroanei (CPS) a anunțat că pe numele actorului Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, au fost deschise patru dosare penale pentru agresiune sexuală împotriva a trei bărbați. De asemenea, este acuzat și că a forțat o persoană să se angajeze în “activități sexuale fără consimțământ“.

Presupusele incidente au avut loc la Londra între martie 2005 și august 2008, respectiv în Gloucestershire în aprilie 2013. Presupusa victimă a incidentelor din 2005 are acum 40 de ani, iar ceilalți doi bărbați implicați în incidentele din 2008 și 2013 au acum peste 30 de ani, a transmis Poliția Metropolitană din Londra.

Astfel de acuzații nu sunt noi în ceea ce îl privește pe actor. În 2017, teatrul Old Vic din Londra a transmis că 20 de bărbați au semnalat comportamentul inadecvat al acestuia între 1995 și 2013.

Spacey a devenit cunoscut pentru roluri din filme celebre precum Seven, LA Confidential, American Beauty și Baby Driver, precum și în serialul Netflix House of Cards. A câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în American Beauty, respectiv cel mai bun actor în rol secundar în The Usual Suspects.

Pe baza unor acuzații similare cu cele din prezent, a fost exclus și din serialul House of Cards și înlocuit din filmul All the Money in the World. Kevin Spacey a negat de-a lungul timpului toate acuzațiile.

Surse: CNN, Reuters, SkyNews.

Foto: Sbukley | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday