Update: În total, au fost evacuate peste 170 de persoane. Au fost asistate medical 25 de persoane, dintre care două au necesitat transport la spital din cauza emoțiilor și a expunerii la fum, explică pompierii. Raed Arafat a precizat că intervenția a fost finalizată, iar reprezentanții Metrorex urmează să decidă reluarea circulației în cel mai scurt timp posibil.

Știrea inițială:

“Degajare de fum în subteran la stația de metrou Piața Romană. În urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime”, transmite DSU.

Metroul este pe tunel, la o distanță de aprox. 20-30 metri de peron, mai precizează pompierii. La stațiile Victoriei și Universitate au fost evacuați toți călătorii.

“Metrorex informează că astăzi, 24.05.2022, începând cu ora 8:50, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni. În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, informează și Metrorex.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday