Elon Musk a scris pe contul său de Twitter că achiziția, în valoare de 44 de miliarde de dolari, nu va fi făcută până când problemele legate de conturile false nu vor fi rezolvate. ”Acordul Twitter este temporar în așteptare, în așteptarea detaliilor care să indice dacă conturile false/spam reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”, a spus Musk. Ulterior, acțiunile companiei au scăzut cu aproximativ 20% și sunt acum la cel mai scăzut nivel din ultima lună, conform Reuters.

Decizia vine după ce reprezentanții Twitter au afirmat, la începutul acestei luni, că sub 5% dintre utilizatorii zilnici sunt de fapt deținători de conturi false. În paralel, oficialii companiei au spus că se confruntă cu o serie de probleme în ceea ce privește înțelegerea cu Musk, printre acestea aflându-se și incertitudinea legată de interesul agențiilor de publicitate de a mai investi în Twitter.

Sursa: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday