Suma 130 de milioane de dolari, câștigată de Messi, include și cele 55 de milioane de dolari din publicitate.

LeBron James, de la Los Angeles Lakers, al doilea pe lista Forbes a celor mai bine plătiți sportivi din ultimul an, a câștigat în total 121 de milioane de dolari, doborând recordul de 96,5 milioane de dolari pentru un jucător din NBA, pe care îl deținea tot el, pentru anul precedent. Cristano Ronaldo a câștigat 115 milioane de dolari.

În top mai sunt fotbalistul brazilian Neymar (PSG, 95 de milioane de dolari) și baschetbalistul american Stephen Curry (NBA, 92,8 milioane de dolari), Kevin Durant (NBA, 92 de milioane de dolari), tenismenul elvețian Roger Federer (90,7 milioane de dolari).

Forbes a precizat că a calculat în venituri atât salariile, toate premiile în bani și bonusurile câștigate în perioada de 12 luni, în timp ce câștigurile din afara terenului sunt o estimare a ofertelor de sponsorizare, a taxelor de apariție și a veniturilor din licențiere.

Sursa: Forbes

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday