Killnet a transmis un mesaj pe Telegram în care afirmă că românul Ioan Feher a sprijinit gruparea de hackeri. Amenință că dacă nu va fi eliberat, grupul va “distruge România, Marea Britanie și Moldova”.

“(…) Lăsați-l în pace. Dacă susține Rusia, nu înseamnă că este un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, voi distruge România, Marea Britanie și Moldova. Voi distruge întreaga structură informațională și Ministerul Sănătății. Veți realiza că ați făcut o greșeală”, transmite Killnet în mesajul de pe Telegram. 

În paralel, Anton Rog, directorul Cyberint, a declarat pentru Digi24 că SRI are informații despre un număr mai mare de români care activează în jurul grupării de hackeri pro-ruși Killnet: “Sunt români colateral pe lângă această grupare, care indică ținte, iar dacă nu indică ținte fac comentarii pro Rusia, împotriva României, împotriva Europei, împotriva NATO, împotriva Ucrainei, împotriva Guvernului României”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday