Jill Biden va vizita, de asemenea, și garnizoanele soldaților americani staționați în România. De altfel, Prima Doamnă va ateriza vineri direct la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și abia sâmbătă va veni la București.

Potrivit Casei Albe, Jill Biden va avea întâlniri atât cu membri ai Guvernului României cât și cu lucrătorii care gestionează afluxul de refugiați ucraineni. De asemenea, doamna Biden, ea însăși profesoară la un colegiu comunitar din SUA, intenționează să aibă întâlniri cu cadrele didactice implicate în integrarea copiilor ucraineni în învățământul din România.

Aceasta este abia a doua vizită făcută în străinătate a doamnei Jill Biden în calitate de Prima Doamnă a SUA, în mai bine de un an de la preluarea mandatului de către soțul său. În iulie anul trecut, ea a participat la ceremoniile de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Doamna Biden are 71 de ani, este profesoară de Limba Engleză și are un doctorat în Științele Educației.

Sursă alternativă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday