UPDATE: Procurorul responsabil cu acheta a declarat că mașina va fi transportată la Poliție, iar “din primele date, evenimentul a constat în lovirea porților cu mașina, urmată de incendiere în propriul autoturism. În mașină au fost găsite recipiente pentru substanțe inflamabile, vopseluri și alte substanțe. Nu pot spune ce cantitate“.

Acesta a mai precizat că investigația vizează inclusiv episoadele anterioare evenimentului: “La acest moment se efectuează audieri. Vor contura cu siguranță traseul pe care șoferul l-a avut anterior evenimentului“.

Știrea inițială:

Incidentul s-a produs în zori, în jurul orei 6.00 dimineața și, potrivit pozelor și filmelor de pe rețelele de socializare mașina pare a fi intrat frontal în gardul Ambasadei Rusiei de la București. Ulterior a luat foc.

Potrivit Digi24, șoferul a murit, iar circulația pe Bulevardul Kiseleff este complet blocată. DSU confirmă incidentul, dar nu este clar dacă acesta este un accident de circulație sau șoferul a intrat cu intenție în gardul ambasadei. Potrivit News.ro, ancheta este realizată de Serviciul “Omoruri” al Poliției Capitalei, iar nu de Brigada Rutieră, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor rutiere.

Șoferul a fost identificat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday