Referindu-se la faptul că Pinkett Smith este tunsă la zero, Rock a spus: “Jada, abia aștept sa văd GI Jane 2”, o trimitere la personajul lui Demi Moore din filmul GI Jane din 1997. Pinkett Smith nu a părut să guste gluma, iar câteva secunde mai târiu soțul său a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Mai târziu, când a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor, Will Smith și-a cerut scuze pentru scena anterioară:

“Vreau să-mi cer scuze Academiei. Vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Arta imită viața. Arăt ca tatăl nebun, așa cum au spus despre Richard Williams (personajul pentru care Smith a luat Oscarul – nr). Dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești.”

Pinkett Smith suferă de alopecie, o boală de piele care provoacă căderea temporară a părului. Anterior ea a vorbit pe rețelele de socializare despre lupta cu această boală.

Surse alternative: BBC, CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday