Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj adresat direct Armatei Ucrainene: “Ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere cu voi decât cu această bandă de dependenți de drogați și de neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatic întregul popor ucrainean”, se arată în mesajul președintelui rus, care cere soldaților ucraineni să nu permită radicalilor politici să folosească civilii ca scuturi umane.

Anterior, Ministerul Apărării din Rusia a anunțat că autoritățile de la Kiev ar fi amplasat lansatoare de rachete Grad în zone rezidențiale ale capitalei Ucrainei.

Atât mesajul lui Putin, cât și comunicatul Armatei Ruse pot sugera ucrainenilor că Rusia ar putea ataca zonele urbane, după ce, la începutul războiului a anunțat că va lovi stric obiectivele militare. Acest lucru oricum nu s-a întâmplat, peste 30 de obiective civile, în special blocuri de locuințe fiind bombardate în doar prima zi de ostilități.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday