Potrivit CNN, reporterii din capitala Ucrainei au auzit explozii dinspre est, în direcția aeroportului internațional al orașului. Sunt raportări pe rețelele de socializare ale unor bombardamente în zona Boryspil din estul capitalei, unde se află aeroportul internațional, la aproximativ 25 de kilometri de oraș. CNN nu a confirmat că aeroportul a fost atacat.

Harkov: O echipă CNN din al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, în nord-estul țării, a auzit un „flux constant de explozii puternice”.

Kramatorsk: Două persoane din orașul situat în estul țării, situat la aproximativ 120 de kilometri nord de Donețk, au declarat că au auzit cel puțin două explozii masive. Orașul este controlat însă de separatiști.

Nipru: Un locuitor al orașului a declarat că a auzit “câteva explozii”.

Mariupol: Doi rezidenți au declarat că au auzit explozii la est de localitate. Orașul este controlat de ucraineni, dar linia de demarcație cu separatiștii este la doar 15 kilometri spre est.

Odesa: O echipă CNN din orașul-port de la Marea Neagră (aflat la circa 250 km de România) a auzit două serii de explozii, la aproximativ 20 de minute. Pe rețelele de socializare circulă filmări care par a arăta rachete deasupra orașului (nu este clar dacă sunt ofensive sau antiaeriene) și explozii în zonă.

 

Sursa: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday