Un comunicat al secretarului general, Jens Stoltenberg, cere încetarea imediată a operațiunilor militare:

“Condamn ferm atacul nesăbuit și neprovocat al Rusiei asupra Ucrainei, care pune în pericol nenumărate vieți ale civililor. Încă o dată, în ciuda avertismentelor noastre repetate și a eforturilor diplomatice neobosite, Rusia a ales calea agresiunii împotriva unei țări suverane și independente.

Aceasta este o încălcare gravă a dreptului internațional și o amenințare gravă la adresa securității euro-atlantice. Fac un apel către Rusia să înceteze imediat acțiunile militare și să respecte suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Aliații NATO se vor întâlni pentru a discuta consecințele acțiunilor agresive ale Rusiei. Suntem alături de poporul Ucrainei în acest moment groaznic. NATO va face tot ce este necesar pentru a proteja și a-și apăra toate țările membre”, se arată într-un comunicat al secretarului general al NATO.

Sursa: NATO

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday