Primele reacții la The Matrix (IV) Resurrections au început să apară pe rețelele de socializare, după ce filmul a fost vizionat de un număr de critici de film, jurnaliști specializați și bloggeri de divertisment din SUA. Deși aceștia nu au voie să publice o recenzie completă până marți, când filmul are premiera în SUA, reacțiile sunt foarte puternice, filmul fiind descris de unii ca fiind “cel mai bun film făcut vreodată”, în timp ce alții l-au considerat amuzant sau romantic.

Matrix Resurrections reia povestea lui Neo (Keanu Reeves) și a lui Trinity (Carrie-Anne Moss), 20 de ani mai târziu, ambii fiind încă prinși în lumea generată de computer, dar fără a-și mai aminti nimic din trecutul lor.


“Este o continuare a Matrix, asta este sigur. Mai bun decât ultimele două, încă palid față de original. Unele idei sunt interesante, distribuția s-a împrospătat, dar nu se simte suficient nou aici. Solid, și totuși dezamăgitor”, a scris Joey Magidson de la Awards Radar.

“Primul act din The Matrix Resurrections este STELLAR. Inteligent, amuzant, ciudat, auto-referențial și neașteptat. Adaugă la asta secvențe de acțiune extrem de inventive, decizii și o TONĂ de idei care vor alimenta o mulțime de întrebări. Credeți-mă, vor fi necesare vizionări multiple!” spune Erik Davies de la Fandango.

“Nu este perfect. Sunt unele momente care ar putea fi mai complete iar altele sunt prostești. Dar în timp ce THE MATRIX REVOLUTIONS mi-a frânt inima, The Matrix Resurrections… a făcut cealaltă chestie. Și sunt atât de fericit de asta”, a scris Liz Shannon Miller de la Consequence.

Lista completă a reacțiilor criticilor, pe Hollywood Reporter

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday