Florin Cîțu a criticat propunerile ca statul să plătească testele pentru cei care refuză vaccinarea, astfel încât acestea să fie gratuite.

“Știți că nu sunt de acord cu cheltuirea banilor când vaccinul este gratuit. Cu certificatul verde am dorit creșterea ratei de vaccinare. Dacă oferim testare gratuită, normal că rata de vaccinare nu va mai crește. A fost agreat ca plata pentru aceste teste să fie făcută pentru 45 de zile. Este un timp rezonabil ca cei nevaccinați să aibă timp să se vaccineze. Refuz să cred că cei care nu s-au vaccinat până acum, au vreo scuză. Eu sper că nu este o tactică de tergiversare a aplicării Certificatului Verde”, a afirmat președintele PNL.

Florin Cîțu s-a declarat surprins de măsurile de relaxare anunțate săptămâna aceasta: “Astă-vară, când am relaxat condițiile la câteva zeci de cazuri pe zi, unii mă criticau, iar acum, cu peste o mie de cazuri pe zi, văd că nu au nici o problemă. Este decizia guvernului, nu a fost discutat în coaliție așa ceva.” 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday