Ultima lună de înscrieri la programul Pan-European Executive MBA, oferit la București de City College, University of York Europe Campus – un program cu diplomă dublă de la Universitatea York, UK și Universitatea Strasbourg, Franța. (P)

Timp de 30 de ani, CITY College a oferit programul Executive MBA în Sud -Estul și Estul Europei devenind astfel unul dintre cele mai bune MBA-uri din regiune. Executive MBA-ul Pan–European oferit la București construiește și dezvoltă în continuare punctele forte ale programului de Executive MBA. Cursurile sunt susținute de către profesori internaționali de la CITY College Campusul European al Universității York, de la Universitatea Strasbourg și de la alte universități foarte bine cotate din întreaga lume, precum și de experți din business cu îndelungată experiență profesională.

EMBA–ul Pan–European este un program exclusiv international, cu multe oportunități de networking și cu un program inovativ special creat pentru managerii și profesioniștii din business din zilele noastre, care au nevoie să își îmbunătățească cunoștiințele și abilitățile pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

De ce să ne alegi?

1.Un program MBA cu diplomă dublă. Participanții primesc două diplome, de la două universități de top din Europa, prestigioasă universitate britanică York dar și de la renumita universitate franceză Strasbourg.

2. Este un program acreditat de AMBA, cea mai importantă acreditare MBA la nivel mondial. Mai puțin de 300 de programe din lume dețin această valoroasă acreditare.

3. Trei călătorii de studii în York (UK), Strasbourg (Franța) și Thessaloniki (Grecia).  Studenții din toate țările în care oferim MBA-ul participă împreună la aceste trei călătorii de studii. Este o adevărată experiență educațională internațională cu multe oportunități de networking.

4. Un weekend pe lună la cursuri. Clasele au loc într-o sesiune de câte trei zile care are loc un weekend pe luna (vineri, sâmbătă și duminică). Studenții pot alege să studieze în altă țară unde predăm, îmbogățindu-și astfel experiența de studiu și lărgindu-și posibilitățile de networking.

5. Mod de livrare face to face sau blended. Studenții pot alege între modul de livrare executive (face to face) sau modul de livrare executive blended (livrare online plus călătoriile de studii).

6. Staff academic exclusiv internațional cât și experți din business. Distinși profesori de la City College Europe Campus, Universitatea York, de la Universitatea Strasbourg, de alte universități de elită, cât și experți din business cu îndelungată experiență profesională aduc cunoștiințele și expertiza lor la cursurile MBA.

7. Specializarea într-o numită zonă de management. În cadrul programului nostru MBA, studenții au oportunitatea de a se specializa într-una din cele șase arii de management – Marketing, General Management, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management, Human Resource Management.

8. O rețea globală puternică de alumni MBA. Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale programului nostru este accesul la o rețea de elită a oamenilor de afaceri din întreaga Europă și din lume. Biroul de Alumni servește ca un link între absolvenții de EMBA.

9. Oportunități de networking într-un mediu educațional internațional. Corpul de studenți MBA este format din profesioniști și manageri din aproximativ 35 țări. Acest mix internațional oferă studenților multe posibilități de networking care se dovedesc foarte utile în dezvoltarea carierei lor.

10. O calificare profesională adițională pentru absolvenții noștri. Absolvenții programului nostru MBA au oportunitatea de a obține Diplomă CMI, Diplomă Executive level 7 în Strategic Management & Leadership, care este necesară pentru a trece la status-ul de Chartered Manager.

City College este Campusul European fiind parte integrantă din Universitatea York, UK. De mai bine de 30 de ani, este prezența fizică a universității în Europa și este un hub pentru rețeaua academică, guvernamentală și corporate din sud-estul Europei și din alte regiuni europene. Reprezintă o adevărata instituție internațională cu studenți din peste 60 de țări care învață la campusul său central din Salonic și în alte opt țări din regiune.

Pentru mai multe informatii despre programul Pan – European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus în Bucuresti, contactează:

Alina Toader, Country Manager

Tel: 021.315.27.23

Email: Romania@york.citycollege.eu

Website: York.citycollege.eu 

Folosim cookies