La câteva minute de la declarația prin care prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat demiterea ministrului userist al Justiției, vicepremierul Dan Barna a postat pe Facebook un mesaj prin care cere demiterea lui Cîțu:

“Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.

Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.

Florin Cîțu trebuie să plece.”

Și europarlamentarul Dacian Cioloș, celălalt copreședinte al USR-PLUS, a reacționat, sugerând ruperea coaliției de guvernare:

“Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetățenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea și continuitatea Coaliției.

Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Acesta nu mai e un guvern de coaliție!”, a scris Cioloș.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday