Principalele declarații ale prim-ministrului:

  • I-am trimis președintelui cererea de revocare a lui Stelian Ion. Nu voi accepta niciun ministru care să se opună modernizării României. Stelian Ion nu și-a impus proiectele, precum desființarea Secției Speciale. Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat. Am informat liderii din coaliție.
  • Nu mai accept pe nimeni în guvern care să șantajeze. Doar pentru că ai noștri colegi de la USR PLUS nu au mulți primari, nu înseamnă că românii trebuie să sufere. Biroul PNL și-a asumat acest proiect de modernizare, care nu este un PNDL 3.
  • Am trimis președintelui revocarea, voi propune un interimar care înțelege importanța investițiilor. Îmi doresc ca partenerii noștri să aibă înțțelegerea, maturitatea și să nu iasă de la guvernare. Guvernarea continuă și vom depăși acest moment. Interesul românilor este mai presus decât cel politic.

Mai devreme, astăzi, miniștrii USR-PLUS au părăsit ședința de guvern în care ar fi trebuit aprobată rectificarea bugetară, după ce premierul și ministrul Dezvoltării au introdus pe lista suplimentară o OUG pentru aprobarea programului de dezvoltare locală Anghel Saligny, care prevede sume de până la 50 de miliarde de lei pentru administrația locală. Ședința a fost inițial suspendată până la ora 19. Ulterior, miniștrii USR-PLUS nu au mai participat la ședința din această seară.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday