Autoritatea de Meteorologie a transmis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente (până la 90 l/mp) pentru județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Sibiu, Covasna și zona de munte a județelor Hunedoara, Alba și Buzău, începând de pe 28 august, ora 15:00 și până pe 29 august, ora 18:00.

Pentru tot restul țării, cu excepția Dobrogei, începând de la ora 10 a intrat în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu cantități de apă însemnate, valabil până pe 29 august, la ora 23:00. În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25…35 l/mp și local 40…50 l/mp.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday