Bacău. Trafic oprit pe DN2, între Bacău și Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, în urma unui accident între un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Sunt cinci persoane rănite. A fost activat Planul Roșu de intervenție.


UPDATE. IGSU comunică faptul că șapte persoane, dintre care doi copii, au decedat, iar alte cinci persoane rănite sunt transportate la spital.

Știrea în forma inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.

IGSU comunică faptul că salvatorii de la nivelul județului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulante SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, și 6 ambulante ale serviciului județean de ambulanță.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU GL, iar de la ISU VN 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului se îndreaptă și elicopterul SMURD.

Folosim cookies