Rețelele de socializare s-au alăturat guvernului britanic, în promovarea etapei finale de vaccinare, iar ultimele date arată, potrivit un comunicat oficial publicat în această dimineață, că un milion de programări au fost înregistrate în Anglia, în doar 24 de ore.

Utilizatorii de Snapchat, de exemplu vor putea atașa la profil un filtru NHS cu “M-am vaccinat!”. Platforma găzduiește, de asemenea, o serie de întrebări și răspunsuri cu experți medicali, pe contul Snapchat al prim-ministrului. De asemenea, atunci când cineva caută “Vaccin COVID-19”, va avea acces la explicații date de experții NHS, pentru a asigura o informare corectă.

Platforma Reddit a găzduit până acum două sesiuni live cu întrebări și răspunsuri legate de vaccin și va continua acest demers și în următoarele săptămâni.

Potrivit Sky News, autoritățile se așteaptă ca la categoria 16 – 29 de ani, să întâmpine cea mai mare rată de ezitare față de vaccinarea anti-Covid. Potrivit Oficiului Național de Statistică (ONS), 13% dintre persoanele din această grupă de vârstă nu sunt sigure că vor să facă vaccinul.

Sursă alternativă: Sky News

Foto: Anton Garin | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday