UEFA a transmis pe Twitter următorul text: În urma urgenței medicale în care a fost implicat jucătorul danez Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire de criză cu ambele echipe și cu oficialii partidei, iar informații suplimentare vor fi comunicate la ora 19:45 CET. Jucătorul a fost transferat la spital și a fost stabilizat.

UEFA a decis reluarea meciului dintre Danemarca și Finlanda, după consultări cu ambele echipe.

Știrea în forma inițială

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 43 al primei reprize, fără a fi fost lovit. Au urmat minute de liniște tensionată, în care medicii au încercat să îl resusciteze, inclusiv cu un defibrilator, iar coechipierii lui, plângând, au făcut un zid în jurul său, pentru ca momentul să nu poată fi surprins de camerele de luat vederi.

Ulterior Christian Eriksen a fost scos pe targă de pe teren, iar meciul a fost suspendat. Nu se cunoaște starea lui. Fotbalistul are 29 de ani și joacă la Internazionale Milano.

Selecționata daneză joacă acest prim meci împotriva Finladei, acasă, pe stadionul din Copenhaga.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday