“De ce să faci o mașină electrică atât de rapidă? Este ceva destul de important pentru viitorul energiei durabile. Trebuie să arătăm că o mașină electrică este cea mai bună mașină”, a spus Elon Musk, după ce a urcat cu mașina pe scenă, la o prezentare live, în fața clienților, la fabrica companiei din Fremont, California.

Musk a lăudat sistemul de divertisment al mașinii, spunând că este la nivelul unei PlayStation 5, în timp ce sistemul audio ar fi la nivelul unui home theater. “Viitorul mașinii va fi pe modul pilot automat iar divertismentul va deveni din ce în ce mai important. Vei dori să vizionezi filme, să te joci, să folosești internetul, când te deplasezi”, a spus Musk.

Modelul S, sedanul revoluționar al Tesla, a fost livrat pentru prima dată în 2012 și aștepta deja de mult timp ceva nou, iar denumirea “Plaid Mode” (în carouri) a fost inspirată de filmul de comedie Spaceballs, din 1987.

În prezent, Tesla produce patru modele: S, X, 3 și Y, dar modelele 3 și Y reprezintă marea majoritate a vânzărilor globale.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday