Timp de 30 de ani, CITY College a oferit programul Executive MBA în Sud -Estul și Estul Europei devenind astfel unul dintre cele mai bune MBA-uri din regiune. Acum, programul Executive MBA de talie internațională avansează către unul în parteneriat cu diploma dublă, programul MBA Pan-European oferit de CITY College, Campusul European al Universității York și Facultatea de Economie și Management a Universității Strasbourg. Studenții care vor începe programul în anul academic 2012/22 o să primească două  diplome, una de la universitatea britanică de top, Universitatea York și una de la prestigioasa Universitate franceză Strasbourg.

Executive MBA-ul Pan–European oferit la București construiește și dezvoltă în continuare punctele forte ale actualului program de Executive MBA. Pe lângă diploma dublă, programul EMBA oferă studenților săi o adevărată experiență internațională: trei călătorii de studii – în York (UK), Strasbourg (Franța) și Salonic (Grecia). Mai mult decât atât,  clasele sunt susținute de către distinși profesori internaționali de la CITY College Campusul European al Universității York, Universitate Strasbourg și alte universități foarte bine cotate din întreaga lume cât și experți din business cu îndelungată experiența profesională. Executive MBA–ul Pan–European este un program exclusiv internațional cu multe oportunități de networking și un program inovativ special creat pentru managerii și profesioniștii din business din zilele noastre care au nevoie să își înbunătățească cunoștiințele și abilitățile pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Programul Executive MBA Pan–European devine acum mai ușor accesibil oamenilor foarte ocupați care doresc să își continue muncă cât și să studieze, astfel că studenții pot alege între modul de livrare executive (face-to–face plus trei călătorii internaționale)sau modul de livrare executive blended (online plus cele 3 călătorii internaționale).

Curricula pune accentul pe învățarea experentiala prin proiecte din viață reală, workshops și coaching în carieră, lărgind spectrul de aplicare a teoriei și skills-urilor și construind abilități de leadership strategic.

Participanții MBA se pot specializa în una dintre ariile management-ului alegând una dintre cele șase disponibile: General Management, Marketing, Finance, Logistics, Healthcare Management, Human Resource Management.

Programul este acreditat de către Asociația MBA-urilor(AMBA) și Chartered Management Institute, UK (CMI).

Obținerea a 2 diplome universitare face că studentul să devină parte dintr-un mediu educațional cu o bogată moștenire și tradiție derivate de la ambele universități. Universitatea York este una dintre universitățile de top la nivel global (133 în lume, Times Higher Education, 2021), membră a prestigiosului grup Russell din care fac parte cele mai bune 24 universități din UK și deține premiul Gold Teaching Excellence Framework award (TEF). Universitatea Strasbourg a fost fondată în 1631 și se mândrește cu 18 laureați ai premiului Nobel. Conform clasamentului mondial al universităților, World Universities 2020 (ARWC), este a-6-a cea mai bună universitate din Franța și printre cele mai bune 150 universități din lume. De asemenea este membru a League of European ResearchUniversities (LERU).

CITY College, aparținând Campusului European al Universității York, este parte integrantă a Universității York. Este prezenta fizică a Universității în Europa și este un hub al întregii universități pentru a se conecta cu rețeaua academică, guvernamentală și corporate din sud0estul Europei și alte regiuni europene. Reprezintă a adevărata instituție internațională cu studenți din peste 60 de țări care învață la campusul său central din Salonic cât și în alte 8 țări din regiune de mai bine de 30 de ani.

Pentru mai multe informatii despre Executive MBA–ul Pan-European oferit de catre CITY College, Campusul European al Universitatii York cat si cerintele pentru inscriere la program va rugam sa vizitati:

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday