Matrix 4 este cel mai recent film ale cărui platouri de filmare au fost adaptate pandemiei. “Lucrăm pe baza unor protocoale bine gândite și stricte. Filmările nu au fost oprite, iar ritmul nu a fost încetinit în urma instituirii acestor protocoale”, spune actorul Keanu Reeves, care va reveni în rolul lui Neo, după 17 ani.

Programată inițial pentru 21 mai 2021, lansarea filmului a fost amânată cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, a patra parte a seriei Matrix va intra în cinematografe în 2022, după 23 de ani de la lansarea primului The Matrix. Față de celelalte filme din serie, producătorii nu au confirmat încă prezența actorului Laurence Fishburne (Morpheus), dar este posibil ca un alt actor să joace o variantă mai tânără a personajului, mai ales că Morpheus apare în trailerul pus în circulație acum aproape un an. În schimb, Carrie-Anne Moss va juca din nou în film în rolul lui Trinity.

Sursă: Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday